En prins eller en prinsessa? Gravid v.21

 Igår var vi iväg på ultraljud, eftersom sist för två veckor sedan gick inte rutinultraljudet bra och barnmorskan såg ingenting alls..
 
Det var även den 5e gången vi fick se vårat lilla hjärta, så mysigt :) direkt när barnmorskan (vi fick en annan denna gång) började kolla så såg vi direkt, hur bra som helst! och bebis låg med fötterna uppe vid huvudet, haha! Såg så roligt ut. Så vig :) hon kikade runt på det som behövdes, jag fick lägga mig i olika positioner och vinklar för att hon skulle få se allt hon behövde, bebis var inte så sammarbetsvillig direkt. Och efter det frågade vi om hon kunde se kön, då hade bebis bytt position och låg med benen i kors. Men barnmorskan sa att mest troligt är det en liten flicka :)
 
Och jag frågade senare i en grupp på facebook så svarade 15 personer att dom tror det är en flicka, ingen svarade pojke. Det är något med huvudformen, tjejer har oftare mer runt huvud tror jag. Så det återstår väl att se, men tills vidare får det väl vara en flicka, kommer det ut en pojke blir jag förvånad :D men vi får väl se, bara fyra månader kvar!
 
Världens finaste bebis, vi älskar dig så mycket!