Gravid v.5 (4+3)

Om jag ska vara ärlig så trodde jag faktiskt aldrig att jag skulle få skriva dessa ord, att jag är gravid. Det känns stort! Men det känns fortfarande ofattbart. Vi har vetat i snart en vecka, och vi har nog inte hunnit smälta det ännu. Att om det går som det ska så blir vi föräldrar i sommar.
 
Jag misstänkte att jag var gravid för ungefär tre veckor sedan, mina bröst började ömma på ett sätt som de aldrig tidigare gjort, och jag började bli fruktansvärt trött (det har jag skrivit i bloggen till och med, haha). Men viftade bort det mest bara som att mensen är påväg. Såklart hoppades jag ju på att jag skulle vara gravid men jag har fått symptom flera gånger så nu trodde jag verkligen att jag var skengravid. Inte bara lite heller då jag hade ömmande bröst på riktigt!
 
När jag tog testet på tisdagsmorgonen så var jag helt cool faktiskt, hade bett F köpa hem ett från apoteket dagen innan. Såklart har jag själv ett litet apotek med olika tester, men ville ha ett ännu mer pålitligt. Jag tog ett test med tanken att det skulle vara negativt, men jag ville ju ändå testa för att kunna utesluta det.
 
Tror ni jag blev chockad då jag fick två streck?! Det blev jag. Jag började skaka. Tog fram alla test jag har, måste testa mer! Sprang runt som en yrhöna och letade efter det digitala, det kändes som att det är det jag kan lita på mest. Hittade det och testade med det. Gravid. 1-2 veckor (efter befruktning). Jag skakade!! Sprang in till F som låg och halvsov i sängen, det första jag fick ur mig var "Du ska bli pappa!". Jag var då i vecka 4, i 3+5 den dagen. Om mina appar räknar rätt. 
 
Hela den dagen kändes konstig, och följande dagar likaså.. jag jobbade på som vanligt. Efter det här så började jag känna efter lite mer tror jag, jag var (och är såklart) yr, blir illamående om jag inte äter något på några timmar, blir också illamående efter jag ätit. Annars är jag rätt symptomfri just nu. Vilket känns både skrämmande och skönt. Jag har läst, men man ska inte läsa, om att det kan vara negativt att inte må så illa. Men jag bryr mig inte om det nu.
 
Har sagt att jag inte ska bry mig förrän jag får jätteont i magen eller blöder.
 
Om allt går som det ska så blir vi ytterligare en person i denna familj, i juli. I skrivande stund är jag gravid i vecka 5 (4+3)