Gravid v.14 (13+2)

Idag har vi varit och köpt en gravidkudde och en hjärtdoppler. Hopps kudden kan hjälpa mig att sova bättre och slippa ha så ont i ljumskarna/bäckenet. Den verkar vara kanon iallafall!
 
Och så köpte vi ju en doppler, vi har redan lyssnat två gånger. Första gången trodde vi att vi hittade men det var nog bara jag och min puls, haha ;) men sedan andra gången hörde vi våran lilla bebis! Så himla coolt. Lät som en galloperande häst, ska försöka spela in så jag kan visa mamma och pappa.
 
Något som är mindre positivt och roligt är att jag har fått mina provsvar på cellprovet, det fick jag redan i onsdags, prick två veckor efter testet. Jag har starka cellförändringar vilket innebär operation, dock inte förrän bebis är ute. Men bebis mår bra och kommer inte påverkas av detta! Har dock läst att det kan orsaka tidig förlossning, och en annan grej är att jag kanske måste förlösas tidigare/man måste plocka ur bebisen tidigare. Jag ska tillbaka dit i v.27-28 (i april är detta) för en koll. Har iallafall en toppenbra läkare. En specialist och överläkare som heter Anna. Känner mig jättetrygg med det och det är ju viktigt. Hon kommer hjälpa mig hela tiden, så det känns tryggt.
 
Först när jag läste brevet så blev jag rädd och ledsen. Sedan spelade vi spel och hade skoj så då tänkte jag inte på det, förrän jag skulle sova.. usch vilken ångest jag fick! Hade så svårt att komma till ro och sova bra. Så har varit lite nere nu i veckan, men det kommer bli bra.
 
Är iallafall superglad att vi har hört bebisens hjärta, Fredrik sa "det här skulle jag kunna lyssna på hela dagen" och det gjorde mig så glad, mycket hormoner nu! :)
#1 - - Sara:

Är det Anna palm? :)

Svar: Anna Enander heter hon :)
Elin Sånnevall