födelsedag och nagelfix!!

I torsdags var det min födelsedag, då blev jag 23 år gammal. På jobbet konstaterades det att jag är ung, haha! Känner mig dock inte särskilt ung ibland :p
 
Redan på morgonen fick jag paket från min fina man, fick en dammsugare! Tänk att man kan bli glad för sånt va, men det blev jag. Det är en sådan man laddar och har i ett ställ, såå smidigt. Har dammsugit flera gånger sedan jag fick den. Kommer bli så bra i nya lägenheten också, nu har vi ju våran hall "nere" alltså att det är en trapp ner och så är det en liten hall där, så smuts utifrån kommer oftast inte in i lägenheten, men kan tänka mig att det blir annat nu då hallen är mer som inne i lägenheten.. så dammsugaren blir perfekt!
 
Något annat jag fick var massa saker att göra gelénaglar! alltså, jag har världens bästa man. SÅ SNÄLL! jag var inne på att köpa det innan bröllopet och göra naglar, men jag tvekade lite på priset och fixade dom istället hos en kompis. Inte för att det är billigt att fixa dom hos någon annan men, billigare än att köpa in allt just då. Som att inte det var nog med utgifter :p så redan på kvällen i torsdags provade jag bygga min första nagel! Det gick bra och var roligt, tog dock lååång tid. Igårmorse så fixade jag tre till naglar och igårkväll så gjorde jag klart resten.
 
Det är jätteroligt, och vill bara övaövaöva hela tiden haha! Funderar redan nu på att bygga på lite mer och göra en annan form & färg, om det går.. vi får se ;)
 
Igårkväll sov Alexander här också. F åkte till sin mamma igår så jag skulle vara solo.. så då passade jag på att norpa honom! Mysigt hade vi iallafall, först framför Biet Maja och sedan såg vi lite på Idol, men det var mest för att han skulle bli uttråkad och vilja sova.. haha, och det funkade. Efter att jag nattat honom smög jag upp och gjorde klart mina naglar. La mig rätt tidigt då jag var uppe redan vid halv 5 på morgonen.. huvudvärken var ett faktum hela dagen :/ vilket den fortfarande var under natten och morgonen.. inte förns för några timmar sedan har den släppt.
 
Annars idag så har ju Alexander varit här såklart, han ville bada efter frukosten så det fick han göra. Sedan hjälpte han mig att tvätta! Håller på än och är inte klar, detta eviga tvättande hhaa..
 
Ska ta och vika lite tvätt nu, sedan ska jag göra middag. Idag ska jag äta en salig blandning jag kom på för nån dag sedan. Jag steker champinjoner, spetspaprika, sockerärtor, broccoli (hade jag inte sist men nu har vi färsk hemma, så gott), kokar pasta. Blandar ihop och på med creme freich (går bra med veganska alternativ oxå) och kryddar lite med salt & peppar. MUMS! nu ska jag skynda mig med tvätten så jag kan käka.
 
Under tiden..
 
Min första egenbyggda nagel! :D dessutom är kanten gjord på fri hand, alltså jag har inte använt någon mall.. okej, det syns att det inte är perfekt men hyfsat bra iaf!
 
Knepig och osmickrande vinkel för nageln, men hallåå.. ser ni mina naglar "egentligen" eller? haha, hemska.
 
Lackade i ett ljusrosa lack, lite genomskinligt.