Möte med prästen

 
Nu är det bara tio (!!!!!) dagar kvar, jag är så sjuuukt nervös.. det har jag börjat blivit nu senaste veckan, känner mig stressad och nojig att det inte ska bli så perfekt som jag vill att det ska vara.. jobbig känsla.
 
Men igår ringde prästen iallafall, äntligen :) men hon har haft semester. Vi ska ses en vecka innan, i kyrkan då. Bra så vi får se hur den ser ut, haha! det ska bli bra att ses iaf, även om jag tycker det är väldigt nära inpå, men det är så det får vara helt enkelt. Då kan jag börja fixa vigselprogrammen också, skönt.
 
Vi har som sagt börjat laga mat och fortsätter med det idag, lär ju ta några dagar med bara köttet haha :p annars så sitter jag här och har mensvärk. Kan ju säga att det känns BRA! haha, den var beräknad att vara över bröllopet så jag hade ju fixat receptbelagda piller för att skjuta upp den. Den som alltid är så punktlig och senaste tre månaderna har den kommit så den varit över den 30 varje månad, men jag är bara glad för det! Slipper ta något som kan förstöra menscykeln och ändå slipper jag det. För det var något jag sagt från början - vägrar ha mens i min klänning, kan ju inte ens gå på toa själv så känns inte så kul att dra med sig folk in på toaletten då..
 
Nu ska vi greja på lite här hemma innan vi går hem till mamma & pappa och fixar kylen vi hämtade i måndags, den måste göras rent och sådär!
 
Pokemon Go! haha, nördarna.. var ute i över 1 timme och letade och vi hittade ju faktiskt några.. mötte 5 olika som var runt och letade också. Och direkt då vi kom ut så mötte vi en kille i vår ålder som frågade "Pokemon go?" och skrattade och tyckte det var jätteroligt :D vilket jag även tycker, känns som det är ett steg i rätt riktning, folk vågar prata med varandra! Och plus motionen.