Min möhippa

Jag vet knappt vad jag ska säga, är fylld med känslor! Igår var det dags för min hippa, vilket jag redan blev lite förvarnad om på fredagen med en lapp och en tröja i brevlådan. Jag var lite nervös på kvällen men jag sov gott på natten och var rätt pigg på morgonen, men då var jag veeerkligen nervös!
 
Fick veta att jag skulle befinna mig på en busshållsplats 9:20 på lördagmorgon. Sagt och gjort knatade jag dit med min fullproppade väska och ställde mig. Efter bara någon sekund så rullade en limousine förbi.. en väldigt förvirrad Elin stod bara och stirrade på den haha, inte vågade jag öppna eller?! Men så öppnades dörren och ingen mindre än min tärna satt där, min underbara Pia! Snacka om chock, så många känslor kom då haha. Såklart att jag förstod att det var hon som fixat, men jag menar, limousine? Jag hade förberett mig på en bussresa haha.
 
Vi åkte runt och hämtade upp mina andra fina vänner runt i Sundsvall, och så åkte vi runt lite, drack champagne och poppade musik innan vi for upp till Södra berget. Väl där uppe så fick vi ansiktsbehandlingar och bara myste på! Åt en god lunch och hade det så trevligt, sedan gick vi iväg till Prison Island där vi skulle tillbringa två timmar. För er som inte vet så är det en typ av nöjeshall, lite som Boda Borg. DET VAR SÅ SJUKT ROLIGT! Hade verkligen jätteroligt och mitt lag fick heta Bride to be, såklart ;) vi vann!
 
Sedan for vi hem till en av tjejerna där vi grillade och hade superkul! Vi lekte flera lekar och min tärna Pia hade gjort ett quiz där det var olika kategorier om mig, Fredrik, pyssel och bröllopet. Haha det var faktiskt jätteroligt, blev även där chockad över hur häftigt det "spelet" var. Vi körde även lekar utomhus då det hade slutat regna.
 
Blev en sen kväll och vi kom hem strax före halv fyra, var längesen jag var vaken så länge haha! Men hade så himla roligt under hela dagen och kvällen! 
 
Lite bilder:
 
Lappen och tröjan jag fick i brevlådan i fredags!
 
Sandra och jag, jag var handbojad under hela limousineresan, annars kanske jag hade smitit ;)
 
Tre av poliserna!
 
Inne på Prison Island i en av cellerna
 
Vi tog en paus mellan timmarna, välbehövligt då vi alla svettades haha. Härligt att få kyla ner sig!
 
Jag och Michaela, titta så fint band jag hade på mig hela dagen och kvällen :D Bride to be!
 
 
Vi pysslade lite såklart, vi gjorde pappersklänningar :)
 
En trött tjej halv tre på natten!