2 arbetsdagar kvar

Som rubriken lyder är det bara två ynka arbetsdagar kvar innan en månads semester! Vilken lyx alltså, och välbehövligt inför bröllopet. Det var en som sa till mig "längtar du efter semester fast du nyss börjat jobba?" jaa, faktiskt så gör jag det. Jag har jobbat ett halvår men känner mig ändå redo för semester, haha ;) det är nog lite det här med att alla andra pratar om att det snart är semester, och för att det är varmt ute och man helst vill ligga och sola!
 
Igår var jag iväg på provsmink och uppsättning. Visar inga bilder, det sparar jag till bröllopet. Men jag blev nöjd iaf och hon var duktig, hade dock några synpunkter som jag nu tagit upp. Inte lätt att vara kräsen och dessutom ha lite koll på smink ;p haha självgod jag låter nu.
 
Fick även hem min bolero idag som jag ska ha över klänningen, blev jäääättenöjd faktiskt! Trodde inte det skulle kännas så bra men det gjorde det.
 
Nu ska jag städa Mollys bur och sedan hopp i säng, imorgon blir det en "halvsen" dag och sedan är det en tidig dag på jobbet, det kommer gå fort! Längtaaar! Men kommer sakna både barn och kollegor, har ju faktiskt dom bästa kollegorna man kan ha! ❥
 
Igår på provsminket/håret. Tack älskade Michaela för att du följde med som smakråd och för fikat och pratet.  ❥