16 dagar kvar

Idag är det 16 dagar kvar till bröllopet! H-e-r-r-e-g-u-d vad tiden går fort.
 
Semesterdagarna går så fort också, redan torsdag! I tisdags eftermiddag åkte vi hem till familjen Berg för att äta middag och fixa hår. Jag klippte Sandra och gjorde slingor, blev bra! Vi kom hem rätt sent då, för mig gör det ju ingenting som har semester men Fredrik jobbar veckan ut..
 
Igår så var jag hos mamma och pappa i tre timmar, rensade bland mina gamla leksaker uppe på vinden. 8 st stora sopsäckar blev det som bara kunde kastas! Härligt :) så nu kan man gå där uppe, haha! Sen på eftermiddagen och kvällen gjorde jag inte mycket, hade en konstant huvudvärk som satt i..
 
Imorse när jag vaknade hade jag även då lite huvudvärk, men känns bättre nu vilket är skönt. Har precis försökt ringa prästen som ska viga oss men fick inget svar, väntar på att pastorsexpeditionen ska öppna nu kl 10. Kanske har prästen semester, annars får jag lämna ett meddelande och hoppas på att hon ringer upp.
 
Senare idag ska jag hämta upp lillprinsen min och så ska vi åka buss (wooaaaw tycker han) till Leos lekland, där vi även möter upp min tärna. Han kommer bli så glaad :D och senare i eftermiddag ska jag möta upp lillprinsens mamma (min huvudtärna) och så ska vi äta middag ihop och se om vi hittar några skor till dom, och smycken till oss. Spännande!
 
Nu ska jag ringa pastorsexpeditionen och röja undan lite här hemma! Kram 
 
Fredrik fick sig en puss på kinden i söndags