Inga julkort nästa år

Dagen före julafton! Just nu sitter F och rullar köttbullar och vi ser på Det okända. Min huvudvärk sitter fortfarande i till och från, riktigt störande! Just nu är den dock helt okej, hoppas den håller sig borta helt imorgon..
 
Testen igår gick bra, det gjorde inte ont alls (blodprovet i armen) vilket jag hade förberett mig på, sist så när jag tog ett sånt blodprov fick dom gräva runt för att hitta och det var hemskt! Men nu så kändes det inte alls och hon förstod inte varför dom behövde gräva för jag hade jättefina blodådror.
 
Ska hoppa in i duschen om ett tag och ha lite spa, så man är fräsch imorgon! Var på stan en snabbis och köpte strumpbyxor också så juloutfiten är fulländad. Fick så fina snöflingeörhängen av Michaela i måndags som en examenspresent (hur söt är hon inte?), hon köpte likadana till sig själv och Karin köpte även sig ett par. Superfina!!
 
Som rubriken lyder tror jag inte att vi kommer skicka några julkort nästa år, inte lika många iallafall. Vi har skickat 18 julkort och fått tillbaka 6 stycken. Men så tacksam för de vi fått, känns som man måste hålla igång det och inte bara skicka julhälsningar över facebook och sms.. det är ju så opersonligt.
 
Fick en julklapp ifrån en kollega, passade hennes nya hamster som dottern skulle få, i några dagar. Hur gulligt är inte detta? Det gjorde mig verkligen så glad, rakt in i hjärtat! Speciellt då man inte förväntar sig det, för mig är det ju självklart att hjälpa till.