fräscha rosor varje dag

 
Dessa superfina rosor gav Sandra mig då jag fyllde år! Och dem håller sig fortfarande fina ;) hemligheten är att det är kaffefilter! Det kunde man inte tro va? JAG ÄLSKAR DEM! Har världens bästa vän som gör så fina grejer till mig, vasen har hon också gjort! Och ljuslyktan bredvid. Hon gav mig dom vita, men jag målade dom i förrgår, men ytterst lite, och det blev så bra! :)
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt, Pyssel;
Taggar: akvarell, diy, kaffefilter, kaffefilter rosor, kaffefilterrosor, pyssel, pyssla, rosa rosor, rosor, rosor av kaffefilter

Promenad igår

 
Igår kom ju min bestie Sandra hit och Lilly! Vi hämtade upp Alexander och så gick vi en sväng :) så härligt! Och så skönt att bara kunna prata, ostört :) hihi. Älskar denna tjejen alltså, en fantastisk vän som alltid lyssnar, ger bra råd och vill ens bästa! Tack för att du är du. <3
 

torsdag

God lunch bloggen! ;)
 
Imorse så vaknade jag lite innan F åkte till jobbet, låg och väntade på att han skulle komma och pussa mig hejdå, men sen hörde jag hur dörren låstes igen.. besviken :( haha, men han kompenserade det med att ge mig många pussar nu när han kom hem på lunchen! Klev iallafall upp efter han åkte, slog igång diskmaskinen och även en maskin med duschdraperiet, det syndes inte att det var skitigt men det var det nog alldeles säkerligen eftersom jag aldrig tvättat det, haha! men nu så. Sedan pluggade jag, började skriva på den individuella uppgiften. 
 
Ställde mig och gjorde lunch till F och sen till mig själv, har nyss ätit och väntar på att min huvudvärk ska försvinna så att jag kan plugga igen!
 
Idag är det kallt, brrr! Håller mig nog inne resten utav dagen.
 
 
Visa fler inlägg