toppenhelg!

Heej! Har haft en sån bra helg utan någon som helst tanke på plugg och det har varit sååå skönt, ni anar inte! (bara ni som studerar då ;))
 
I fredags så fixade jag inför Fredriks födelsedag och på kvällen gick jag till Sandra för att umgås med henne och Michaela, supertrevligt att få umgås med tjejerna! Och igår så var det födelsedagsfirande för Fredrik på dagen och vi fikade med tårta och andra godsaker. Trevligt var det och Fredrik (läs: vi) fick en sodastream! Suupernöjd, tack kära mamma, pappa, Robin, Pia och Alexander! Och av Fredriks familj fick han presentkort på Jula så idag for vi och inhandlade nya utemöbler och en grill!
 
Men igår på eftermiddagen så grillade vi hemma hos mamma och pappa, gott och trevligt var det! Lite senare spelade vi kubb också ett bra tag, härligt att vara ute :) som sagt så for vi på Jula idag och inhandlade det vi skulle ha, köpte oss också lite sommarskor! For upp på arken och köpte ett koppel till lilla Molly. Hon fick vara ute 20 minuter och det älskade hon verkligen, så kul att se henne glad och hoppa och skutta ute!
 
Sedan satte vi ihop möblerna och började på grillen, sedan kom Sandra, Jacob och Vincent hit. Vi tjejer pratade medan killarna fick fixa ihop grillen, sedan var det bara att grilla :D supermysigt var det! Dom for hem för ungefär en timme sedan så vi hade en bra kväll tillsammans med prat och tårta.
 
Nu ska jag väl snart sova så man orkar med morgondagen och plugget, bjuder på lite bilder.