ledsen...

Godkväll bloggen!
 
Sitter i soffan och slappar, egentligen bör jag plugga men jag finner ingen motivation eller ork.. känner mig så ledsen och nedstämd idag! Har fått dåliga besked, även om det kanske var väntat så gör det ändå ont att höra på riktigt..
 
Var riktigt trött imorse då klockan ringde på 9.. kanske beror på att jag inte somnade förrän kl 3, alldeles för få timmar för mig.. haha! Imorse iallafall så kom det en person och hämtade vårt gamla vardagsrumsbord, så skönt att bli av med det. Sedan runt 11 gick jag ner till min bror och lånade med mig Alexander på en promenad, vi var ute i 1,5 timme. Skönt med frisk luft och skönt att få bli lite glad när man kollar på lilla skatten! Han får en alltid att le och skratta, hur jobbigt det än är i livet. Tacksam att han finns :)
 
Sen efter det har jag tvättat typ 7 maskiner, är inne på min 8e nu! Hänger tvätt lite var stans här i lägenheten nu haha. Tvättat upp tröjan jag ska ha på julafton också, kommer bli bra. Har städat lite, dammsugit och även bakat två olika sorters "julgodis", snickerskaka och rocky road. Morfar ska få snickerskakan!
 
Usch, saknar min älskling nu. När man är så van att ses varje dag så blir det så konstigt, tänk att förut då han jobbade i Norge så var han borta söndag eftermiddag till torsdag/fredag kväll.. men då gick det ändå bra, för då var man inne i det.. Iofs grät jag nästan varje söndag och det var jobbigt, men veckorna gick ändå bra och man räknade ner dagarna. Längtar iallafall tills han kommer hem, även om det bara kommer vara en eller två dagar han är hemma.
 
Nu ska jag nog ta mig nå kvällsfika och sen sova, är trött och får ändå inget gjort känner jag! Imorgon ska jag jobba igen med små godingarna, dom gör en också glad när allt i livet känns mörkt och trist.
 
Fasters älskade lilla skatt, tröttmössa! 
 

Påslakan

 
Visst är det fint?! jag älskar det :D såå mysigt att få lägga sig i renbäddat, speciellt då det är söta små tomtar på! Synd bara att de används bara en gång om året, haha ;)
 

ett julkort!

 
Har äntligen fått vårt första julkort ;) Från Fredriks ena bror, tack å bock!
 
Visa fler inlägg