Fullt upp idag

Nu värker fötterna, men äntligen får jag sitta ner :) har stått upp sedan typ kl 5, så är rätt slut haha. Har iallafall fått till en del lussebullar, städat och plockat en massa, dammsugit och skurat golven, tvättat och hängt tvätt, vikt torr tvätt osv osv. Kom ut ur duschen för en stund sedan och det var väldans skönt faktiskt. Skulle behövt vika in tvätten men det får faktiskt vänta tills torsdag, är helt slut nu!
 
Lussebullarna blev iallafall hur goda som helst, och det tyckte mamma och pappa också :) yummie, sparat ner receptet nu iaf så jag minns vilket jag använt ;) haha. Blev sådär perfekta och goda!
 
Tänkte bara slänga in en uppdatering nu för jag vet inte hur det blir med den i helgen! Men nu hade jag tänkt packa färdigt väskan för imorgon och bädda rent i sängen så man kan lägga sig! Ska ju ändå upp kl 5 imorgon såå. Sov gott bloggen!
 
 
 
 

Dörrkrans

När jag plockade fram mina julsaker igår så hittade jag denna dörrkrans som är köpt på typ rusta eller dollar eller något. Inte så särskilt snygg tycker jag, så tog fram lite färg, band och glitter och gjorde en uppfräschning. Blev faktiskt riktigt bra tycker jag, så nu vågar man kanske ha den uppe utan att någon tycker den är ful ;) haha
 
 
 
Sprucket :p inte så fint haha.
 
Resultatet (:
 
 
En kommentar
publicerat i Pyssel
Taggar: glitter, jul, juligt, julpyssel, pyssel, silver, vitt
Visa fler inlägg