Torsdag

Nu sitter jag äntligen ner och slappar, varit rätt full rulle nu i några dagar :) både med plugg och jobb. Så det ska vara, ju!
 
Orkar egentligen inte uppdatera nå vidare, blir så när man samlar på sig massa dagar att skriva om ;) tänkte bara skriva så att ni vet att jag är okej.
 
Mina föräldrar kom med lite matvaror osv hit eftersom Fredrik blev sjuk inatt och då blir det svårt att åka, dom är bäst i världen!!
 
Lyxade till det nyss med lite goda frukter, mummmma!
 

Onsdag

God morgon bloggen!
 
Tänkte skriva en liten uppdatering nu snabbt innan jag sätter igång med plugget. :)
 
Igår var jag ju som sagt med Michaela, hon kom hit efter lunch. Var så himla trevligt att träffas och umgås även om det bara är för några timmar. Vi bakade morotskaka och pratade en massa! Lite senare kom Sandra också. :)
 
Sedan när Michaela och Sandra hade åkt hem så käkade jag och Fredrik middag och sådär. Tog en lugn kväll, när Fredrik gick ut med Ludde för kvällsprommisen så satte jag igång och började plugga lite, för det blev inte mycket av det igår. Så hann börja lite iallafall!
 
Nu idag så vaknade jag runt 7, klev upp och klädde på mig och sedan ut med lilla Ludde! Blev bara en prommis på 20 minuter, blev så himla hungrig så ville hem! haha. Ska väl ta en längre promenad sedan, härligt väder idag ju.. inte alls lika jobbigt som igår! Och imorgon ska det bli sol, wiieee.
 
Nej nu ska jag sätta igång med pluggandet så man hinner med sig!
 
Lilla Ludde!
Visa fler inlägg