16.47

Förresten, det här med balsammetoden! Har ju kört den i två månader snart :) Går superbra, och jag är så nöjd. Aldrig mer schampoo säger jag bara! Hah :)
 
Tycker dock att mitt nuvarande tvättbalsam tynger ner håret o lockarna lite, så ska hitta ett nytt.. Blir så för en del då och då. Men jag är nöjd med håret iaf!
 
En kommentar
publicerat i
Taggar: balsammetoden, balsammetoden före efter, balsammetoden lockar, balsammetoden resultat, bm, hair, lockar, lockigt hår, no poo, no schampo, vårda håret

13.30

Både igår och idag har jag jobbat, hade inte alls tid att skriva igår så därför skriver jag lite nu. Har iof korta jobbdagar denna vecka, mellan 8 och 12.30. Men igår så stack jag direkt till bussen när jag jobbat, och in till stan till min studiegrupp för ett grupparbete! Gick riktigt bra faktiskt men vi satt till halv 6 tror jag, haha.

Idag har jag jobbat igen, superkul :) och det som är bra med de korta dagarna är att jag får lön OCH hinner plugga! Så det ska jag sätta igång med nu, händer mycket v 45 i skolan.. usch o blää! Längtar inte.
Visa fler inlägg