Sjuk

Ja det är så jag känner mig idag. Fick inte i mig någon frukost förut så då kände jag att då är det bättre om jag är hemma. Vi gör ändå ingenting på lektionen som jag har idag, så då kan jag vara hemma och bli frisk istället. Har liksom inte vanligt ont heller, utan det är mer som kramper.. och så går det upp och ner, ibland får jag jätteont och ibland är det bättre.

Tänk om det är magkatarr? isåfall får jag det 1 gång/per år.. Förra gången fick jag ju också magkatarr då jag hade praktik.. Ursh och blä!

Insåg ju att jag inte kunde gå när jag inte kunde äta något, och då var jag ju helt färdigfixad osv.. sånt är störande haha! Men ska byta om till myskläder och lägga mig i sängen och vila, men så tråkigt på tvn och det är inga folk vakna heller.. vilka problem va?

Ska lägga mig nu, orkar inte sitta upp.

Dagarna

.. dom går!

Idag så har jag varit på praktiken, gjorde inte så mycket fram till 10 nån gång, då fick jag hjälpa en tjej och hennes assistent att baka tårta, vi skulle göra både glutenfri & laktosfri, så den blev väl sådär. Haha! Dock var den superhård, orkade inte ens smaka den:p Sen spelade jag lite kort med en elev och sen gjorde vi lite saker i lera :) superkul var det.

Sen när jag kom hem så råkade jag sova lite, men skönt och behövligt för kroppen : D for sen på birsta med pappa :) trevligt trevligt.

Nu ska jag lägga mig, imorgon är det fredag och får se vad som händer på praktiken, vi skulle iaf göra tacos till lunch :D himla mysigt att göra det och gott :)


Tårta!
Visa fler inlägg