det här köpte jag igår

nageldekorationer (: assöta!
nagellack, mycket bättre än det jag fick av mamma och pappa från h&m, h&ms nagerlack är inge bra alls tycker jag, det blir som en hinna på nageln som man kan dra bort ;s men dedär va jättebra, penseln till den vita är perfekt, för den är mindre än vanliga och då blir det lättare att måla fransk manikyr :)
man fick även till stripes som gör att det är lättare att måla (y)
bobby's schampoo & balsam, kan göra en recension sen för kom precis ut från duschen så ;p

haha ;p

Anonym om tisdag:
jädrar vilken dyr bh;o
så dyr var den inte tycker jag ;o eller om man jämför med h&m's bhar för 99 kr är det väl ganska dyrt men mina tuttisar får inte plats i dom haha ;p lindex är nog ganska dyrt också tror jag (n)

loooov

Nu har jag äntligen fått lov :) så är ledig i 10 dagar, inte dåligt!
Idag började vi dagen med förskola,skola fritidshem. vi pysslade osv till klassrummet :) blev mysigt! sen så körde vi lite teori men jag orkade inte så slappade, sen åkte jag in till stan med mina tjejer och vi köpte en sallad var, också köpte jag päronfestis, så sjuuukt gott. och sen åkte vi till skolan och kollade på 'flugornas herre' den var inte alls bra, och jessica hade lurat i mig att den var läskig så jag ville verkligen se den men den sög ju! fick frågor till den som jag tänkte svara på nu, det är därför vi är ledig imorgon för vi har ju ändå bara en lektion imorgon.
vi fick kakor idag, som vi ska sälja, har redan fått iväg 6 stycken hihi, mamma och pappa vettni :d haha!
kom alldeles precis hem från birsta också, köpte bobby's schampoo & balsam, nagerlack, nageldekorationer oså, så tänkte gå o duscha och pröva bobby's grejer och sen fippla lite med naglarna - men först, plugga lite!
Visa fler inlägg